Overnachten Namibië met kinderen

Tijdens je reis met Riksja Family Namibië slaap je in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je bent. Wij hebben voor onze reizen gezocht naar kleinschalige accommodaties en afwisseling in de reis. Begin je reis in een gezellig guesthouse, slaap in een woestijnlodge in de middle of nowhere of zit rond het kampvuur voor je tent met dierengeluiden op de achtergrond. Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes. De overnachtingsplekken hebben een prima comfortniveau en zijn geschikt voor families. Geen enkele accommodatie is 100% kids-proof; daarom is het belangrijk om bij aankomst even een rondje te doen om te zien of er misschien kleine gevaren schuilen voor (zeer) jonge kinderen

De accommodaties hebben we zelf bezocht en uitgekozen. We hebben hierbij vooral gelet op een juiste combinatie van ligging, sfeer, vriendelijkheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Namibië kenmerkt zich veelal door dure en luxe lodges. Wij doen juist ons best om sfeervolle plekjes te vinden tegen een betaalbare prijs. Er zijn niet veel van dit soort accommodaties en in de hoogseizoenmaanden (juli tot en met oktober) zijn ze dan ook snel volgeboekt. We raden je dan ook aan om ruim van te voren je reis te boeken om alternatieven met extra kosten te voorkomen. Verstandig is om minimaal 8 tot 10 maanden voor vertrek te boeken bij reizen tussen juli en november. Onderstaand vind je een impressie van onze accommodaties. Klik op de pijltjes naast de foto voor meer indrukken. Aarzel niet om bij vragen, contact met ons op te nemen.

Typisch overnachten Riksja Family Namibië

Op je reis met Riksja Famly Namibë slaap je zoveel mogelijk in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar kleinschalige hotels met ruime familiekamers en een zwembad, zodat je een warme zomerdag af kunt sluiten met een verfrissende duik

Special Stay & Back to Basis

Bij sommige bouwstenen hebben we accommodaties gevonden die iets duurder zijn dan degene die we normaal aanbieden, maar dan overnacht je ook sfeervoller. Dit heeft vooral met een stukje comfort en sfeer te maken. Wanneer je voor onze Special Stay accommodaties kiest, verblijf je bijvoorbeeld in een luxe safarichalet aan de Chobe rivier in Botswana of een sfeervol guesthouse in Windhoek. Ideaal als afsluiter van je reis, vinden wij.

Slapen op het dak van je auto

Naast een self drive en slapen in accommodaties kun je bij Riksja Family Namibië ook kamperen. Een 4×4 rondreis waarbij je slaapt in een tent op het dak van je 4×4. Wij regelen de campsites vooraf waarbij we letten op goede reisafstanden en een ideale ligging. De campsites zijn verzorgd en hebben nette (gedeelde) faciliteiten. Ook hier kiezen we voor variatie in de campsites; een plek aan de rivieroever met eigen braai tot een nummertje op een boom in een National Park. ’s Nachts hoor je hyena’s op zoek naar eten en bavianen rond het tentdoek.