Rondreizen Namibië & Botswana met kinderen

Samen op safari, een bushwalk maken door de Kalahari of kajakken tussen de zeehonden voor de kust. We zorgen ervoor dat je de bekende hoogtepunten van je reis afwisselt met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze rondreizen Namibië en Botswana zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s – zogeheten bouwstenen – met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om je ideale rondreis door Namibië en Botswana samen te stellen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Namibië & Botswana rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Namibië familiereis

Reisschema: Windhoek – Kalahari - Sossusvlei – Swakopmund – Etosha – Bosjesmannen (Grootfontein) - Waterberg
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 2355,- per volwassene
€ 1850,- per kind
Inclusief: overnachtingen, excursies, 4x4 auto en full cover verzekering
Vluchten: optioneel bij te boeken vanaf € 720,-

Namibië is in onze ogen dé bestemming voor avontuurlijk ingestelde gezinnen om het ‘echte’ Afrika te ontdekken. Maak samen met een gids een bushwandeling door de Kalahari, beklim de gigantische zandduinen in de Sossusvlei, ga kajakken tussen de zeeleeuwen en spot olifanten, neushoorns en leeuwen tijdens een safari in het Etosha park. Maak kennis met de Bosjesmannen en reis rond in een 4 x 4 huurauto. Je verblijft in familievriendelijke lodges en sfeervolle guesthouses.

Voeg deze rondreis toe aan je Namibië & Botswana reisplan!

Rondreis 2: Grenzeloos avontuur

Reisschema: Windhoek - Sossusvlei - Swakopmund - Etosha - Shakawe - Okavango Delta - Moremi - Chobe - Kasane - Victoria Falls
Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
Reissom: v.a. € 2660,- p.p. op basis van 4 personen met 4x4 kampeerauto
Inclusief : overnachtingen, excursies, full cover auto verzekering
Vluchten: optioneel bij te boeken vanaf €850,-

Het ultieme Afrika avontuur voor gezinnen met oudere kinderen. De perfecte combi van natuur, cultuur en de beste safariparken. In een stoere 4×4 met tenten op het dak reis je langs de highlights van Namibië en Botswana en sluit je de reis op een spectaculaire wijze af bij de Victoria Falls. Beklim de rode zandduinen in de Namib woestijn, leer boogschieten en vuurmaken bij de bosjesmannen en spot de Big-5 bij Etosha, Moremi en Chobe. Vang een tijgervis op de Okavangorivier en ga ziplinen tussen Zambia en Zimbabwe.

Rondreis 3: Family outdoor experience

Reisschema: Windhoek - Waterberg - Etosha - Outjo - Swakopmund - Sesriem - Sossusvlei - Windhoek
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: € 1275,- per persoon
Inclusief: overnachtingen, excursies, full cover auto verzekering
Vluchten: optioneel bij te boeken vanaf € 720,-

Ben je op zoek naar het echte avontuur? Slaap dan tijdens je tweeweekse Namibië rondreis in een tent op het dak van je
4 x 4. Een stoere reis en ook een slimme keuze voor je portemonnee. De campings liggen meestal bij lodges. Zo heb je wel het gemak dat je zelf kunt koken maar een zwembad van de lodge is nooit ver weg.

 

Rondreis 4: Highlights Namibië & Botswana

Reischema: Windhoek - Kalahari - Sossusvlei - Swakopmund - Etosha - Shakawe - Okavango Delta - Windhoek
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: € 2680,- per volwassene
€ 2110,- per kind
Inclusief: overnachtingen, excursies, 4x4 auto en full cover verzekering
Vluchten: optioneel bij te boeken vanaf € 720,-

Van het rode zand in de woestijn tot de groene delta vol wildlife. Combineer de highlights van Namibië met die van Botswana. Beklim de zandduinen in de Sossusvlei, kayak tussen de zeehonden op de Atlantische Oceaan, spot wildlife in Etosha, ga tijgervissen op de rivier en maak een tocht door de Okavango delta in een uitgeholde boomstam.

1
van
4

 

 

 

Namibië & Botswana rondreizen: algemene informatie

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Tijdig vastleggen van je reis

We adviseren om je reis tijdig (indien mogelijk al negen maanden van tevoren) vast te leggen. Wij kiezen voor sfeervolle en betaalbare accommodaties en campsites tijdens je Namibië & Botswana rondreis die passen bij de plek waar je op dat moment bent. De beschikbaarheid van deze accommodaties en campsites tijdens je Namibie en Botswana 4×4 reis is beperkt. Dit zorgt mede voor de unieke ervaring van rust, puurheid en het land echt leren kennen zoals het is, maar verplicht je aan de andere kant om je reis tijdig te boeken om (duurdere) alternatieven te voorkomen.

Wat is inbegrepen in onze Botswana en Namibië rondreizen?

– Wanneer je kiest voor verblijf in lodges zijn de overnachtingen met ontbijt inbegrepen. Soms is ook het diner inbegrepen, zoals bij je verblijf in de sfaritenten bij de bushmen. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dagprogramma.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

 Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Namibië met kinderen?

– De vlucht van Nederland naar Namibië. Bekijk onze vliegtickets pagina voor een indicatie van de mogelijkheden.
– Optionele excursies.

Rondreis aanpassen

Het is mogelijk aanpassingen op onze Namibië rondreizen te maken. Zo kun je gemakkelijk dagen aan de reis plakken, kiezen voor een special stay accommodatie of een andere bouwsteen in je reis opnemen. Er zijn verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.

x